O nama - Pediatric Team
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,bridge-core-2.5.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

O nama

SPECIJALISTIČKA PEDIJATRISKA ORDINACIJA PEDIATRIC TEAM

 

Želja da pomažemo drugima od nas je stvorila lekare, a empatija i neizmerna ljubav prema deci usmerila nas je na pedijatriju.
Naše dugogodišnje iskustvo građeno na temeljima usmerenim ka zdravom odrastanju ujedinilo nas je u pedijatriski tim koji je konačno ostvario svoj san da na dostojanstven i kvalitetan način, u prijatnom ambijentu i deci zanimljivom okruženju, obavi svaki pregled i posveti se svakom detetu.

 

Odlazak lekaru na redovni sistematski pregled, ili u svrhu lečenja, ne predstavlja uvek prijatno iskustvo za decu i roditelje. I sami smo roditelji i razumemo želju da naša deca dobiju najbolju medicinsku negu, da im se neko posveti sa pažnjom i strpljenjem, poštujući dečji strah i roditeljsku zabrinutost. Verujemo u individualni pristup svakom detetu i smatramo da je neophodno da svakom pacijentu, od rođenja pa do adolescencije, posvetimo dovoljno vremena za kvalitetan medicinski pregled, a roditeljima damo priliku da pitaju sve što ih zanima.

 

Naš cilj je da izgradimo dugotrajnu i čvrstu vezu sa porodicom, zasnovanu na poverenju i uzajamnom poštovanju.

 

Posvećeni smo stalnoj edukaciji zaposlenih kako bismo našim pacijentima pružili najbolju medicinsku negu. Uvođenje tehnoloških inovacija pomaže nam u preciznoj dijagnostici na putu ka izlečenju i smatramo da su promene uvek dobrodošle.

 

Vodimo se visokim moralnim principima, shodno našoj obavezi poštenja, poverenja, poštovanja, transparentnosti i položenoj Hipokratovoj zakletvi.
Sigurni smo da je velika ljubav, ali i odgovornost, prema deci i ovom poslu nešto što se lako prepoznaje i oseća. Zato i jesmo izbor kome se naši pacijenti uvek vraćaju.
Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet koji pružamo, a ordinaciju napustite sa bezbrižnim osmehom.

 

Vizija

 

Težnja ka stvaranju najboljih uslova uz uslugu najboljeg kvaliteta za naše korisnike, čineći im tako život bezbrižnijim, jednostavnijim i sigurnijim.

 

Misija

 

Za korak ispred drugih, želimo da budemo prvi izbor korisnika u vrhunskom lečenju, uz zadovoljstvo svakog pacijenta.

 

Posvećeni Vašem zdravlju,

Pediatric team